Arhiva Răspândacul


Raspandacul
Publicatie pentru minti spongioase

Editorial
Răspândacul creste. Am ajuns la concluzia că este vremea pentru un pas înainte. Nici o grijă, publicatia propriu-zisă îsi va continua existenta ca si până acum, dar spre sfârsitul fiecărui număr veti putea remarca 3 link-uri către 3 servicii aditionale:
Comentează - Se referă la numărul curent din Răspândacul, dar si la orice număr trecut. Este foarte simplu de folosit. Sper ca astfel să încurajez exprimarea impresiilor. Mai mult, deoarece comentariile sunt publice, ele pot fi citite de altii si pot chiar constitui puncte de plecare pentru discutii.
Citeste stiri - Este vorba despre un serviciu care adună stiri din mai multe surse de pe internet, le organizează pe categorii si le pune la dispozitia abonatilor Răspândacului. Sursele au fost alese selectiv, încercând ca informatiile prezentate să urmeze un anumit profil. Evident, în timp vor fi adăugate surse noi, iar unele poate vor fi eliminate. Sper ca acest supliment să mai potolească din setea celor care ar dori ca Răspândacul să aibă dimensiuni mai mari.
Discută pe forum - Am observat din unele mesaje primite de la cititori o dorintă de a discuta anumite subiecte, direct sau indirect legate de materialele apărute în Răspândacul. Asa că ideea unui forum a apărut firesc. Acum fiecare poate începe o discutie si poate replica la mesajele altora. Nu fiti timizi, spuneti ce aveti de spus.
Sper să folositi din plin aceste servicii. Bineînteles, orice sugestii si reactii sunt binevenite. Ca la orice noutate, există loc pentru îmbunătătiri si unele sunt deja în plan.
(Lucian Velea,
lucian.velea@lexica.ro )

Gând
Începutul este cea mai importantă parte a unei lucrări. (
Platon)

Imagine

Banc
Animalele se plimbau cu avionul. Rata îi dă o palma ursului si spune:
- Dă, bă, o tigare!
Ursul se execută. După câteva clipe:
- Dă, bă, un foc!
Ursul îi dă. Dupa 10 minute, faza se repetă.
Vine vulpea din spate, să se dea rotundă, îi dă o palmă ursului si cere o tigare. Ursul se enervează, ia rata si vulpea si le aruncă din avion.
La care rata către vulpe:
- Vulpe, stii să zbori?
- Nu!!!
- Si atunci de ce faci figuri în avion?

Stiati că...
...în medie clipim de 7 ori pe minut când privim monitorul?


Comentează | Citeste stiri | Discută pe forum
Dacă ti-a plăcut Răspândacul de azi, răspândeste-l mai departe!


Caseta tehnică
Editor: Lucian Velea (
lucian.velea@lexica.ro )
Sponsori: Lexica (
www.lexica.ro ), Mobiman ( www.mobiman.net )
Sugestiile, comentariile, contributiile si materialele propuse pentru publicare sunt binevenite la
raspandacul@lexica.ro.
Abonarea si dezabonarea sunt oricând posibile la
raspandacul.lexica.ro.