Arhiva Răspândacul


Raspandacul
Publicatie pentru minti spongioase

Editorial
Cred că toată lumea stie teoria selectiei naturale din lumea animală: cei mai puternici, mai arătosi au, în medie, mai mult succes în a-si propaga genele în cadrul speciei. Sună crud, dar logic.
Am stat însă si m-am gândit: cum se aplică asta la rasa umană? Pare la fel: esti o femeie frumoasă, li se scurg ochii bărbatilor după tine; esti un bărbat muschiulos sau cu bani, mor femeile după tine. Si totusi, asta este valabil doar când vine vorba de sex, nu si de procreare. Chiar din contră, dacă ne uităm la familiile cu 7-10 copii, vom vedea în cea mai mare parte oameni amărâti, pricăjiti, fără multă scoală.
Oamenii sunt singurele creaturi care fac diferenta între sex si procreare, iar asta înlocuieste logica naturii cu logica umană, foarte diferită. Diferenta aceasta se manifestă în multe aspecte. Omul crede că ratiunea sa este mai elevată si că de aceea merită să fie conducătorul lumii. Poate că de multe ori asa si este. Singura problemă e că atunci când îti asumi rolul de conducător, nu trebuie să uiti nici o clipă că ai si responsabilităti pe măsură. Pentru că dacă uiti, se alege praful...
(Lucian Velea,
lucian.velea@lexica.ro )

Gând
Sexul este poarta spre viată. (Frank Harris)

Imagine

Banc
Un cuplu ia cina într-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atrăgătoare si clar mai tânără decât sotia. Necunoscuta se apleacă si-l sărută pe bărbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete.
Sotia hiper-revoltată întreabă:
- Cine e fufa asta?
La care sotul răspunde calm:
- E amanta mea.
Sotia ripostează pe un ton ucigas:
- Divortez! Mă mut înapoi la mama!
Sotul nu-si pierde calmul si-i răspunde:
- Bine, dacă tu crezi că îti va fi mai bine asa. Dar nu uita că după divort se va termina cu shopping-ul de Crăciun la Paris, excursiile de schi în Alpi, hainele de blană, bijuteriile scumpe si asa mai departe. Eu nu tin neapărat să divortez, dar nu îti voi sta în cale.
Minute de tăcere în clinchet de tacâmuri. Deodată se deschide usa si intră cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tânără si atrăgătoare.
Sotia întreabă consternată:
- Cine-i tipa care a intrat cu M.?
Sotul răspunde fără vreo modificare în tonul vocii:
- Este I., amanta lui.
După alte câteva secunde de tăcere se aude vocea sotiei spunând:
- A noastră-i mai frumoasă!

Stiati că...
...orgasmul porcului durează aproximativ 30 de minute?


Comentează | Citeste stiri | Discută pe forum
Dacă ti-a plăcut Răspândacul de azi, răspândeste-l mai departe!


Editor: Lucian Velea ( lucian.velea@lexica.ro )
Sugestiile, comentariile, contributiile si materialele propuse pentru publicare sunt binevenite la
raspandacul@lexica.ro.
Abonarea si dezabonarea sunt oricând posibile la
raspandacul.lexica.ro.