Arhiva Răspândacul


Raspandacul
Publicatie pentru minti spongioase

Editorial
Răspândacul împlineste mâine 1 an. Parcă nici nu îmi vine să cred, dar arhiva stă dovadă. A trecut timpul si fiecare număr s-a însirat ca o rătuscă în urmă. S-a făcut ditamai cârdul.
Mâine avem petrecere mare. Spun "mare" pentru că va fi pe câteva continente, pe unde sunt răspânditi cititorii Răspândacului (nu stiu sigur dacă există abonati în Asia si Australia). Exact, fiecare este invitat. Poti chema familia si prietenii. Dacă doresti să participi, asează-te spre seară la o prăjitură si un pahar (sampanie ar fi ideal, dar nu obligatoriu). Partea cea mai interesantă este că fiecare poate petrece asa cum doreste, pe ce muzică doreste. Eventualele urări, ca si remarci despre cum te distrezi, le poti face la
Comentează.
În numele meu si al celor 9 prieteni ai Răspândacului care au contribuit cu zeci de editoriale pe parcursul acestui an, vă multumim pentru că sunteti alături de acest proiect. La multi ani de Răspândacul!
(Lucian Velea,
lucian.velea@lexica.ro )

Gând
Timpul este modalitatea naturii de a face ca să nu se întâmple toate deodată. (Woody Allen) [
Citatepedia]

Imagine

Site
Birthday Calculator

Cât de multe informatii se pot extrage dintr-o dată de nastere? Mai multe decât crezi! Acest site face astfel de determinări. Merge atât de departe încât devine chiar amuzant. Nu stiu cât este de util, dar e interesant.
(Lucian Velea)

Întrebare
Cu cât înveti mai mult, cu atât stii mai mult; cu cât stii mai mult, cu atât uiti mai mult; cu cât uiti mai mult, cu atât stii mai putin; atunci de ce să înveti?


Comentează | Citeste stiri | Discută pe forum
Dacă ti-a plăcut Răspândacul de azi, răspândeste-l mai departe!


Editor: Lucian Velea ( lucian.velea@lexica.ro )
Sugestiile, comentariile, contributiile si materialele propuse pentru publicare sunt binevenite la
raspandacul@lexica.ro.
Abonarea si dezabonarea sunt oricând posibile la
raspandacul.lexica.ro.